Revitalisering nodig?

revitaliseringU bent bij PL Services aan het juiste adres als u op zoek bent naar revitalisering van ventilatoren, transportpompen en elektromotoren. Wij zijn voor u de geschikte partner voor algehele revitalisering van klimaatinstallaties. In de afgelopen jaren heeft PL Service de nodige ervaring opgebouwd en heeft hierdoor al meer dan 20 jaar ervaring. Wij richten ons vooral op de werkzaamheden in de luchtbehandeling, ventilatoren en transportpompen. Wij brengen weer nieuw leven in deze installaties en brengen ze weer op gang met onze werkzaamheden. U kunt ons benaderen voor het preventief onderhouden van uw luchtbehandelingskast daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw bestaande klimaatinstallaties aan te passen en te upgraden naar de huidige richtlijnen. Dit doen wij door een nieuwe high efficiency of zuinige energie componenten toe te passen.

Direct een offerte ontvangen?


Over PL Service

Op zoek naar een specialist op het gebied van revitalisering? PL Service is sinds 2000 een begrip in de regio en ver daarbuiten, Wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. Wij bieden u een ruime ervaring aan in diverse montage-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden. PL Service is een VCA-gecertificeerd bedrijf die zijn pijlen richt in de branche van onder andere ventilatoren. De verschillende apparaten waar wij werkzaamheden voor uitvoeren zijn veelal bij kantoren, farmacie, zwembaden, gezondheidszorg en productiebedrijven. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met montage en onderhoud. PL Service kan de benodigde materialen en de vervangende producten of onderdelen vaak direct uit voorraad leveren. Wij zitten gevestigd in het mooie plaatsje Sprang Capelle.

Jarenlange ervaring met revitalisering

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van revitalisering en luchtbehandeling zijn onze medewerkers een verlengstuk van PL Service geworden. Het is ons doel om al onze projecten succesvol af te ronden. PL Service staat bekend als vaste onderaannemer voor diverse producenten van luchtbehandelingskasten. U kunt voor het plaatsen van regelapparatuur tot en met het samen bouwen van luchtbehandelingskasten bij ons terecht. PL Service is onder andere werkzaam bij nieuwbouw- en/of renovatieprojecten.

Heeft u interesse in onze aangeboden onderhoud, montage of revisiediensten? U kunt ons altijd telefonisch benaderen. Indien u hulp nodig heeft bij montagewerkzaamheden bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor diverse vragen of voor een vrijblijvende offerte willen wij u vragen om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en leggen u de passende mogelijkheden uit. Neemt u ook een kijkje bij onze referenties, zo krijgt u een duidelijk beeld van onze afgeronde projecten.
U kunt u ons altijd benaderen. Wij maken voor u een vrijblijvende offerte.