Elektromotor revisie nodig?

elektromotor revisieBent u op zoek naar een erkend bedrijf die bekend is met elektromotor revisie? Dan bent u bij PL Service aan het juiste adres! Wij zitten gevestigd in het mooie plaatje Sprang Capelle.  PL Service staat bekend om zijn elektromotor revisie. Het is ons doel om al onze revisie projecten succesvol af te ronden. In de afgelopen jaren zijn wij uitgebreid tot een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een schat aan ervaring met betrekking tot elektromotor revisie. 

Direct een offerte ontvangen?


​​​​​​​

Elektromotor revisie bij PL Service

Op zoek naar een elektromotor revisie? Voor revisie- en/of renovatiewerkzaamheden kunt u bij PL Service terecht. Naast de werkzaamheden die wij doen aan ventilatoren, elektromotoren en transport pompen zijn wij de aangewezen partner voor uw algehele revisie aan klimaatinstallaties. Wij weten uit ervaring dat de buitenlucht aanzuigsectie van een luchtbehandelingskast het zwaar te verduren heeft. Dit is mede afhankelijk van de opstellingsplaats. Het kan voorkomen dat er corrosie optreedt. Het is van belang dat wij dit zo snel mogelijk behandelen en conserveren.  De elektromotor is een belangrijk deel van de klimaatinstallaties. Het is ons doel om elektromotoren in levensduur aanzienlijk te verlengen. Is dit niet meer mogelijk? Dan zijn wij in de gelegenheid om de elektromotor te vervangen. 

Elektromotor revisie nodig? Het is ook mogelijk om bij PL Service om bestaande klimaatinstallaties aan te passen en te upgraden naar de huidige richtlijnen. Dit kunnen wij doen door de toepassing van nieuwe high efficiency en/of energie zuinige componenten. Wij kunnen warmteterugwinning toepassen door middel van technologie, elektromotoren in combinatie met frequentieregelaars, modificatie van bestaande bevochtigingsapparatuur. Wij kunnen diverse elektromotoren uit voorraad leveren, of het nu gaat om 2-toeren motoren of energiezuinige IE 2 of IE 3 uitvoeringen. Vraagt u onze medewerkers naar de mogelijkheden. 

Over PL Service

PL Service is gevestigd in Sprang Capelle. Wij bieden u meer dan 20 jaar ervaring aan in onze branche! PL Service richt zich vooral op werkzaamheden in de branche van luchtbehandeling, ventilatoren en transportpompen. Wij zijn uitgegroeid een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. Daarnaast is PL Service een VCA gecertificeerd bedrijf. U vindt bij ons een ruime ervaring aan diverse montage-, onderhoud- en revisiewerkzaamheden. 

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten? Of heeft u vragen over onze elektromotoren? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of het online contactformulier invullen op onze website. Onze medewerkers staan u graag te woord.