Ook voor revisie- en/of renovatiewerkzaamheden kunt u bij PL Service terecht:

Naast de diverse lager werkzaamheden aan ventilatoren, elektromotoren en transport pompen zijn wij de geschikte partner voor algehele revisie aan klimaatinstallaties.
Met name heeft de buitenluchtaanzuigsectie van een luchtbehandelingskast afhankelijk van opstellingsplaats en samenstelling van de lucht het vaak zwaar te verduren. Preventief onderhoud is dan ook een must.
Indien er onverhoopt toch corrosie optreedt is het van belang deze grondig te behandelen en te conserveren.  Door toepassen van een 2-componenten coating is de levensduur aanzienlijk te verlengen.
Indien dit alles te laat is, en arbeidsintensieve reparaties de economische waarden overschrijden, hebben we ook de mogelijkheid bestaande kastdelen geheel te demonteren en te vervangen door nieuwe op maat geproduceerde kastsecties.
Verder bieden wij eveneens de mogelijkheid bestaande klimaatinstallaties aan te passen en te upgraden naar de huidige richtlijnen. Dit door toepassing van nieuwe high efficency en/of energie zuinige componenten. D.m.v. toepassen hoog rendement warmteterugwinning zoals warmtewielen d.m.v. sorptie technologie, IE2 of IE3 elektromotoren i.c.m. frequentieregelaars, modificatie van bestaande bevochtigingsapparatuur of het aanpassen van bestaande ventilatoren is de energie consumptie aanzienlijk te reduceren.
Met onze selectiesoftware voor o.a. warmtewielen en diverse wisselaars (verwarmer- en koelelementen) kunnen we de benodigde componenten selecteren en ordergericht laten produceren.
Ook revisie van life steam bevochtigers behoort tot de mogelijkheden, na inspectie brengen wij graag een passende offerte voor u uit.

IMG_0049