Revisiebedrijf nodig?

revisiebedrijfBent u op zoek naar een revisiebedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van luchtbehandeling? Dan bent u bij PL Service uit Sprang Capelle aan het juiste adres! Sinds het jaar 2000 richten wij onze werkzaamheden voornamelijk op de luchtbehandeling, transportpompen en ventilatoren. Wij bieden u een ruime ervaring aan met diverse onderhoud, montage en revisiewerkzaamheden. Op onze website vindt u onze aangeboden diensten als revisiebedrijf. Zo kunt u ons benaderen voor montage, onderhoud, revisie, service en dienstverlening. Naast onze aangeboden diensten kunt u bij ons ook verschillende producten bestellen. Vanuit onze voorraad kunnen wij u vrijwel direct uw benodigde materialen of onderdelen leveren. 

Direct een offerte ontvangen?


​​​​​​​

PL Service: een echt revisiebedrijf

PL Service in Sprang Capelle staat bekend om zijn revisieprojecten. In de afgelopen jaren hebben wij verschillende projecten mogen verzorgen door middel van onze kracht revitalisering. Ons doel is om zoveel mogelijk materialen en apparaten nieuw leven in te blazen. Door middel van kleine aanpassingen, nieuwe onderdelen en bepaalde behandelingen proberen wij uw machines en apparaten een langere levensduur te geven. U kunt ons ook benaderen voor het beheren van uw onderhoud. Op onze website vindt u onze aangeboden diensten. Neemt u gerust een kijkje en zie hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

Sinds het jaar 2000 zijn wij een begrip geworden in de regio en ver daarbuiten. Met trots is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. PL Service is een VCA gecertificeerd bedrijf die zich vooral richt op de werkzaamheden in bepaalde branches. Denkt u aan de branche van luchtbehandeling, transportpompen en ventilatoren. Deze apparaten vindt u vooral in de gezondheidszorg, in kantoren, bij productiebedrijven en bijvoorbeeld in de farmacie. PL Service heeft binnen deze branche de nodige ervaring opgebouwd in diverse montage, revisie en onderhoud werkzaamheden. 

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot ons revisiebedrijf, PL Service? Of wilt u meer weten over onze aangeboden diensten zoals onze goede service, montage, dienstverlening, revisie en onderhoud? Wij bieden u verschillende producten aan waaronder ventilatoren, elektromotoren, lagers, warmtewielen, kleppenregisters, pompen, onderdelen LBK en stoombevochtiging. Heeft u vragen over onze producten of wilt u onze producten bestellen? Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken en via ons online contactformulier. Dit formulier vindt u op onze website. Onze medewerkers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op en beantwoorden graag al uw vragen. PL Service staat voor u klaar.