Revisie bedrijf nodig?

revisie bedrijfBent u op zoek naar een revisie bedrijf? Zoekt u daarnaast een bedrijf met jarenlange ervaring in deze branche? Zoekt u niet verder! Bij PL Service bent u aan het juiste adres! Wij bieden u 20 jaar ervaring in het verrichten van werkzaamheden in de luchtbehandeling, transportpompen en ventilatoren branche. Voor al uw vragen omtrent een revisie bedrijf willen wij u vragen om ons telefonisch te benaderen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze aangeboden diensten. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van onze aangeboden diensten, neemt u ook een kijkje bij de referenties. Zo krijgt u een goed beeld van onze afgeronde projecten. 

Direct een offerte ontvangen?


​​​​​​​

Op zoek naar een revisie bedrijf?

PL Service is een VCA gecertificeerd revisie bedrijf gevestigd in Sprang Capelle. PL Service richt zich voornamelijk op werkzaamheden in de branche van luchtbehandeling, ventilatoren en transportpompen. Daarnaast zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse montage-, onderhoud- en revisiewerkzaamheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor uw renovatie of revitalisering. Wij zijn een echt revisie bedrijf, wij knappen uw machine weer op. En geven zo uw machine een herstart, zodat de levensduur van uw machine langer wordt. Wij knappen als het ware uw luchtsysteem, ventilator of transportpomp op, voorzien uw machines van nieuwe onderdelen en geven uw machines een nieuw boost. 

Over Revisie bedrijf PL Service

PL Service biedt u verschillende diensten aan. Wij zijn voor u de geschikte partner voor een algehele revisie van klimaatinstallaties. De buitenlucht aanzuigsectie van een behandelingskast is afhankelijk van de opstelling in combinatie met de lucht. Het kan zijn dat er corrosie ontstaat. Doordat wij 2 componenten coating toepassen verlengen wij aanzienlijk de levensduur van uw apparaat. U kunt bij ons ook uw installaties upgraden naar de huidige richtlijnen. Indien het te laat is voor een revisie zijn wij ook in de gelegenheid om uw bestaande kastdelen te demonteren en te vervangen. Met onze selectiesoftware voor onder andere warmtewielen en diverse wisselaars kunnen wij de benodigde componenten selecteren en ordergericht laten maken. Het is ook mogelijk om revisie van life steam bevochtigers te realiseren. Na een grondige inspectie maken wij graag een passende offerte voor u.

Heeft u interesse in ons bedrijf en de daarbij behorende aangeboden diensten met betrekking tot revitalisering? Wij willen u dan vragen om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag met u de passende mogelijkheden.