Pomp revisie nodig?

pomp revisieBent u op zoek naar een VCA gecertificeerd bedrijf die gespecialiseerd is in pomp revisie? Bij PL Service helpen wij u graag! Wij bieden u 20 jaar ervaring aan met het realiseren van een pomp revisie. Wij vinden het belangrijk dat wij bestaande machines met kleine aanpassingen een langere levensduur kunnen geven. Indien nodig vervangen wij de versleten onderdelen en maken wij uw machine weer als nieuw. Is dit niet mogelijk? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres voor nieuwe onderdelen. Wij bieden u een ruime voorraad aan, het is bijna altijd mogelijk dat wij aan u zeer snel nieuwe onderdelen kunnen leveren. 

Direct een offerte ontvangen?


​​​​​​​

Pomp revisie bij PL Service

Op zoek naar een specialist voor uw pomp revisie? PL Service biedt u veel diensten aan waaronder ook pomp revisie- en/of renovatiewerkzaamheden. Neemt u een kijkje op onze website en zie ons uitgebreide overzicht van al onze diensten en producten. Het voornamelijke werk van PL Services bestaat uit diverse werkzaamheden aan ventilatoren, elektromotoren en transport pompen. Wij zijn hierdoor een geschikte partner voor algehele revisie aan klimaatinstallaties. Onze specialiteit ligt met name bij de  buitenlucht aanzuigsectie van luchtbehandelingskasten. Wij weten uit ervaring dat de opstellingsplaats in combinatie met de lucht het zwaar te verduren heeft. Hierdoor is preventief onderhoud een must. 
 
Het vervangen van seals, mechanische afdichtingen, vervangen van lagers, uitlijnen van indirect gedreven transportpompen of werkzaamheden aan hydrofoor opstellingen behoren tot onze werkzaamheden.

Over PL Service

Wij bieden u de mogelijkheid aan om bestaande klimaatinstallaties aan te passen en te upgraden naar de huidige richtlijnen. U kunt bij ons ook terecht voor een ec ventilator, lager elektromotor, warmtewisselaar vervangen, elektromotor revisie en voor axiaalventilatoren. Bij PL Service bieden wij u een jarenlange ervaring aan van bijna 20 jaar. PL Service richt zich vooral op werkzaamheden in de branche van luchtbehandeling, ventilatoren en transportpompen. Wij bieden u een ruime ervaring aan van diverse montage-, onderhoud- en revisiewerkzaamheden. PL Service is uitgegroeid tot een gerenommeerd service bedrijf op het gebied van luchtbehandeling. Daarnaast zijn wij een VCA gecertificeerd bedrijf. 

Heeft u interesse in onze aangeboden diensten met betrekking tot een pomp revisie? Of bent u op zoek naar een bedrijf die ervaring heeft met elektromotor revisie? Voor al uw vragen over revisie of renovatie werkzaamheden bent u bij PL Service aan het juiste adres. PL Service helpt u op weg! U kunt ons altijd vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons altijd bellen. PL Service staat voor u klaar.